Založ si blog

Posledné slová ukrižovaného Dzurindu:

„Prečo si ma, môj boh pravicový volič, opustil?“

A čo nato akože boh pravicový volič ponevierajúci sa pod krížom s neopísateľne blbým pocitom? Určite je príjemne prekvapený, že ho niekto seberovným nazýva a priateľsky sa k nemu prihovára ešte aj po voľbách, nielen pred nimi.

Teda akože boh volič nato: „Preto, lebo ty si zrejme ten falošný prorok, bohorovný a nadutý na 44,42 %, ale teraz sa ešte len ukáže, čo si zač!“, alebo: „aby som najprv Vášáryovú, potom Radičovú a teraz ešte Žitňanskú povýšil nad teba, lebo ešte nie je skaza pravice úplne dokonaná!“

 

Je toto nejaká spravodlivá pravda? Nie, ale 6,09 % je jediná pravda! Sympatie rozhodli. Vyhral On alias Mečiar 2 poučený a vylepšený, alias Jánošík 2 na vrchole sociálnodemokratickej kariéry. A ďalších iks aliasov k tomu!

 

Napriek fiasku sa nedá s mínus 38,33 % istotou povedať, že by bol pravicový volič absolútne sklamaný…

Ale chce sa mi ešte dodať, že vy blbci, mali ste si dať ako maskota kampane napríklad sympatického Palacku, Bubeníkovú alebo Kaníka. A k nim ešte desiatky podobných maskotov! To by boli iné %.

Vy nepoučiteľní blbci! Mali ste sa v predvolebnom období vrhnúť na všetky problémové kauzy. Mali ste ich začať riešiť!

Že ako? Mali ste pozabíjať všetkých očitých svedkov, čiže asi 40 % vašej členskej základne! Takí amatéri, všetko im musí sklamaný volič napovedať.

 

Môj hlas z roku 2010 prepadol až teraz. Blbci, nevedia zhodnotiť akcie v podobe voličskej dôvery, teda voličských hlasov.

Načo ich ešte niekedy voliť? Že vraj profesionáli, topmanažéri, makroekonómovia, prognostici, finanční experti, bookmakeri a kto vie, čo ešte? Vy profesionálni blbci, nevládzete spravovať väčšiu firmu celé 4 roky!

 

Ále čo už, dokonané jest, oplakané jest, rozliate mlieko je už aj vychlípané, ved načo dalšia škoda.
Teraz už len založiť novú pravicovú stranu s výdržou dlhšou než je funkčné, prepáčte, vitálne obdobie ktoréhokoľvek predsedu.

Všetku moc sovietom! Všetku moc ľudovej platforme!

27.03.2014

„Všetku moc ľudovému komisárovi Kiskovi! Ani jeden hlas socialistickej buržoázii!“ (Takto treba do nich, súdruhovia! Takto sa robí predvolebná agitácia. Pozrite sa, ako sa do nej zapojili súdruhovia z denníka SME a týždenníka TÝŽDEŇ. Tak je to správne, tak to má byť! Ponovembrové „Rudé právo“ žije, ponovembrový „Svět socialismu“ [...]

Súčasná geopolitická kríza je pomenovaná: tango nohavičky o 2 čísla menšie

13.03.2014

Prečo niekto môže nosiť tango nohavičky o 10 čísiel väčšie (vieme, že je to veľmi sexy), a prečo niekto iný musí nosiť hlboko zarezané o 2 čísla menšie? Poprípade ešte menšie? Týmto problémom sa teraz zaoberajú najlepšie geopolitické mozgy a iné orgány. (Ak by niekto podráždene reagoval, že veď tu bola Kuba a „karibská kríza“, tak tomu len toľko, [...]

Ficova prezidentská amnestia

10.03.2014

Popri všetkých diskutovaných rizikách, ktoré môžu nastať po zvolení R. Fica za prezidenta, je tu ešte jedno riziko, najväčšie. Ostatných sa neobávam, veď je to štandardný politik… Naše geopolitické a ekonomické väzby mu aj tak veľa nedovolia. To riziko sa volá prezidentská amnestia. Asi určite nie v imbecilnom štýle V. Havla alebo V. Mečiara, ale skôr v ešte [...]

migranti na poľsko-bieloruskej hranici

VIDEO: Rebríky, palice, plyn, agresívni ľudia. Lukašenko znova zaplavuje Poliakov migrantmi

19.04.2024 10:00

Poľsko znovu čelí návalu cudzincov, ktorí sa z východného smeru usilujú preniknúť na jeho územie.

policia meranie rachlosti radar

Pezinská Baba nie je diaľnica. Vodič dvojnásobne prekročil rýchlosť, prišiel o „papiere“

19.04.2024 09:56

Vodič išiel na Pezinskej Babe rýchlosťou 137 kilometrov za hodinu.

čečenci

Čečensko a Dagestan na nože. Opitého ministra zatkli, Kadyrov poslal elitné komando

19.04.2024 09:23

Pre ministra si na hranice prišlo 14 áut. Jednotka Achmat, známa aj ako kadyrovci, sa pracovníkom dagestanského ministerstva vnútra vyhrážali sa zabitím.

ukrajina

Hrozivý scenár CIA: Ukrajina môže vojnu s Ruskom prehrať už tento rok

19.04.2024 07:50

Bill Burns tiež na príklade ilustroval, ako veľmi ukrajinským silám chýba munícia.

phrubec

O spoločnosti a krkolomnom pobyte v nej vďaka našej biológii, politike, náboženstvu a dejinám, ktoré nám niekedy pomáhajú a niekedy presne naopak. Ale kedy ako?

Štatistiky blogu

Počet článkov: 24
Celková čítanosť: 72036x
Priemerná čítanosť článkov: 3002x

Autor blogu

Kategórie