Založ si blog

Otrasné! Súd poslal Žitného na 12 rokov do väzenia!

Za hrubú nedbalosť s následkom smrti iba 12 rokov. Čo k tomu dodať? Ďalší nepríčetný sudca na Slovensku.

Chcel by som sa ho opýtať, že koľko by bolo za vraždu pod vplyvom alkoholu? Nemyslím tým dobrú domácku 52-ku vypálenú v rámci operačného programu „Podpora rozvoja alkoholizmu slovenského vidieka“, čo by bola, samozrejme, poľahčujúca okolnosť. Veď určite chápe, o čom hovorím. Myslel som, za obyčajnú vraždu, ktorú úmyselne spáchal alkohol v hlave nevinného človeka.

A koľko by dostal, podľa tohto nepríčetného sudcu, páchateľ, ktorý by ostrými nábojmi len tak strieľal z okna na školské ihrisko.
Pravdaže, bola by tu istá poľahčujúca okolnosť, že pre koruny stromov celkom dobre nemohol vidieť, či sa tam náhodou niekto nenachádzal. Ak by teda čisto nešťastnou a neúmyselnou náhodou raz šťastne trafil do čierneho, tak by asi podľa tohto nepríčetného sudcu dostal za hrubú nedbalosť takých 5 až 7 rokov. Viac? Neverím!

Snažím sa vcítiť do logiky nepríčetnej slovenskej justície.

Aby som nezabudol dodať, že Žitný je inak slušný veriaci a vykonal účinnú ľútosť, že mu je to fakticky ľúto, lebo aj on si odvtedy veľa vytrpel. A ešte ho čaká druhý, nebeský trest. 12 x 365 = 4380 otčenášov v sede na záchodovej mise bez sedadla.
Bŕŕŕŕŕŕ! Aké kruté je to jeho nebo!

Čakám, že až sa vráti z väzenia, čo sa dá robiť, aj takýto sa odtiaľ vracajú polepšení, že Markíza s ním hneď natočí celoročnú a veľmi populárnu telenovelu.
Samozrejme, že o ňom.

 

A vlastne, nie je to veľký chudák a obeť brutálnej justície? Je! Rovnako ako ďalšie známe celebrity, ktoré pri šoférovaní, alebo čo už robili s autom, pozabíjali nejakých bezvýznamných ľudí, čo sa im priplietli do cesty a do kariéry.

Ale skúste len tak zabiť človeka na chodníku. Vy ste chodec, on je chodec, zrazu padne a je mŕtvy. Za to je koľko rokov? Nič? Neverím!

 

(Celý tento článok je založený na úplne vymyslenej neskutočnosti. Ešte aj krajina je úplne vymyslená.)

Všetku moc sovietom! Všetku moc ľudovej platforme!

27.03.2014

„Všetku moc ľudovému komisárovi Kiskovi! Ani jeden hlas socialistickej buržoázii!“ (Takto treba do nich, súdruhovia! Takto sa robí predvolebná agitácia. Pozrite sa, ako sa do nej zapojili súdruhovia z denníka SME a týždenníka TÝŽDEŇ. Tak je to správne, tak to má byť! Ponovembrové „Rudé právo“ žije, ponovembrový „Svět socialismu“ [...]

Súčasná geopolitická kríza je pomenovaná: tango nohavičky o 2 čísla menšie

13.03.2014

Prečo niekto môže nosiť tango nohavičky o 10 čísiel väčšie (vieme, že je to veľmi sexy), a prečo niekto iný musí nosiť hlboko zarezané o 2 čísla menšie? Poprípade ešte menšie? Týmto problémom sa teraz zaoberajú najlepšie geopolitické mozgy a iné orgány. (Ak by niekto podráždene reagoval, že veď tu bola Kuba a „karibská kríza“, tak tomu len toľko, [...]

Ficova prezidentská amnestia

10.03.2014

Popri všetkých diskutovaných rizikách, ktoré môžu nastať po zvolení R. Fica za prezidenta, je tu ešte jedno riziko, najväčšie. Ostatných sa neobávam, veď je to štandardný politik… Naše geopolitické a ekonomické väzby mu aj tak veľa nedovolia. To riziko sa volá prezidentská amnestia. Asi určite nie v imbecilnom štýle V. Havla alebo V. Mečiara, ale skôr v ešte [...]

kravy

Kmeň vtáčej chrípky H5N1 detegovali aj v kravskom mlieku, upozornila WHO

19.04.2024 17:46

Nateraz nie je známe, ako dlho môže vírus v mlieku prežiť.

SR Požiar Osada Stropkov Situácia Mimoriadna POX

Polícia začala v súvislosti s požiarom v Stropkove trestné stíhanie

19.04.2024 17:17

Po požiari, ktorý zničil deväť obydlí, ostalo bez strechy nad hlavou 49 tamojších obyvateľov, z nich 29 detí.

Ukrajinskí vojaci ďakujú Slovákom za zbierku na muníciu

Zbierka na muníciu raketovo rastie, podporila ju i Čaputová. Ďakujeme, bratia Slováci, odkazujú ukrajinskí vojaci z frontu

19.04.2024 16:30, aktualizované: 17:35

Ciieľ bol najskôr vyzbierať jeden milión eur. Vzhľadom na obrovský ohlas a ochotu posielať peniaze obrancom, je zbierka bez finančného a časového limitu.

SR prezidentka kultúra predstavitelia prijatie BAX

Čaputová: Akékoľvek snahy ovládať kultúru sú prejavom nekultúrnosti

19.04.2024 15:31

Štát má vytvárať predpoklady a podmienky pre kultúru a nie ju politicky ovládať, vyhlásila prezidentka.

phrubec

O spoločnosti a krkolomnom pobyte v nej vďaka našej biológii, politike, náboženstvu a dejinám, ktoré nám niekedy pomáhajú a niekedy presne naopak. Ale kedy ako?

Štatistiky blogu

Počet článkov: 24
Celková čítanosť: 72038x
Priemerná čítanosť článkov: 3002x

Autor blogu

Kategórie