Založ si blog

SMERSDKÚ (skr. SMES) nie je zlepenec

Už mi to došlo, ergo je to vážne! SMER + SDKÚ nie je žiadna konšpirácia ani zlepenec zlepencov, ale jediná, podčiarkujem, štandardná alternatíva pre Slovensko.
(Aj výsledky volieb v banskobystrickom kraji to preverili, lepšie povedané, reakcie na ne.)

SMER úplne, načisto dointegroval ľavicu, teraz napravo to čaká na SDKÚ. S dointegrovaním už majú svoje skúsenosti.

Fúzia týchto dvoch integrálov bude prirodzeným vyvrcholením dlhodobého procesu hľadania vzájomných prienikov a výchovy primeraných voličov.
(Nehľadajte v tejto vete žiadne inotaje, „fúzia“ a „prieniky“ nemajú nič spoločné s pohlavným aktom, „prirodzený, -á. -é“ nemá nič spoločné s prirodzením, „vyvrcholenie“ už vôbec s ničím takým a „výchova“ nemá nič spoločné s pripravovanou sexuálnou výchovou. Snáď je to teraz každému jasné. Poďme ďalej.)

Takejto prirodzenej, štandardnej, optimálnej a cenovo výhodnej fúzii sa v ekonómii hovorí kartel, vo fyzike spojené nádoby, v estetika bábkové divadlo a politológii ľavica kontra pravica.
(Dúfam, že Protimonopolný úrad bude aj teraz držať hubu a tento zámer neprekazí!)

Čo bude asi tak potom?
Potom SMES začne vydávať najlepšie záchodové noviny SME (nemusíte si to hneď pliesť so Sme, v žurnalistike sa tomu hovorí opozičné médium, v estetike… ale to už vieme). No a nastanú kľudné, nehybné časy štandardnej politiky.
Uf, dúfam, že to bol len sen!

 

(P. S.: Podľa vyjadrenia mnohých neúspešných kandidátov bolo ich veľkým úspechom to, že nevyhrali voľby.
Neviem, čo si mám o tom myslieť. Nie je to náhodou logika pacientov psychiatrickej liečebne? Lebo inak si neviem vysvetliť, prečo slovenskej politike nerozumiem, teda podľa akej logiky sa riadi.)

 

(P. S. 2.: Ak voľby vyhrá kandidát Kotleba, tak zasadne BR OSN. Tak pozor, tu ide o udalosť globálneho, priam kozmického významu!)

Všetku moc sovietom! Všetku moc ľudovej platforme!

27.03.2014

„Všetku moc ľudovému komisárovi Kiskovi! Ani jeden hlas socialistickej buržoázii!“ (Takto treba do nich, súdruhovia! Takto sa robí predvolebná agitácia. Pozrite sa, ako sa do nej zapojili súdruhovia z denníka SME a týždenníka TÝŽDEŇ. Tak je to správne, tak to má byť! Ponovembrové „Rudé právo“ žije, ponovembrový „Svět socialismu“ [...]

Súčasná geopolitická kríza je pomenovaná: tango nohavičky o 2 čísla menšie

13.03.2014

Prečo niekto môže nosiť tango nohavičky o 10 čísiel väčšie (vieme, že je to veľmi sexy), a prečo niekto iný musí nosiť hlboko zarezané o 2 čísla menšie? Poprípade ešte menšie? Týmto problémom sa teraz zaoberajú najlepšie geopolitické mozgy a iné orgány. (Ak by niekto podráždene reagoval, že veď tu bola Kuba a „karibská kríza“, tak tomu len toľko, [...]

Ficova prezidentská amnestia

10.03.2014

Popri všetkých diskutovaných rizikách, ktoré môžu nastať po zvolení R. Fica za prezidenta, je tu ešte jedno riziko, najväčšie. Ostatných sa neobávam, veď je to štandardný politik… Naše geopolitické a ekonomické väzby mu aj tak veľa nedovolia. To riziko sa volá prezidentská amnestia. Asi určite nie v imbecilnom štýle V. Havla alebo V. Mečiara, ale skôr v ešte [...]

Trump

Porota, ktorá rozhodne o Trumpovi v historickom procese, je už kompletná

18.04.2024 23:26

Porota sa vyberala zo stoviek potenciálnych členov na základe série otázok, ktoré majú zaručiť, že sa budú rozhodovať nestranne.

farmári, poľsko, traktory

Poľskí poľnohospodári nepúšťajú kamióny cez hraničné priechody s Ukrajinou

18.04.2024 21:37

Naďalej tak protestujú proti prílevu lacného obilia z Ukrajiny.

keňa, vojaci

V Keni zahynulo pri páde vojenského vrtuľníka desať ľudí, vrátane veliteľa armády

18.04.2024 20:56

Vrtuľník havaroval krátko po štarte a potom začal horieť.

turecko, zemetrasenie, tokat

Stred Turecka zasiahlo zemetrasenie. Poškodilo niekoľko budov

18.04.2024 20:03

Zatiaľ nie sú správy o úmrtiach alebo vážne zranených.

phrubec

O spoločnosti a krkolomnom pobyte v nej vďaka našej biológii, politike, náboženstvu a dejinám, ktoré nám niekedy pomáhajú a niekedy presne naopak. Ale kedy ako?

Štatistiky blogu

Počet článkov: 24
Celková čítanosť: 72033x
Priemerná čítanosť článkov: 3001x

Autor blogu

Kategórie