SMERSDKÚ (skr. SMES) nie je zlepenec

12. novembra 2013, phrubec, Nezaradené

Už mi to došlo, ergo je to vážne! SMER + SDKÚ nie je žiadna konšpirácia ani zlepenec zlepencov, ale jediná, podčiarkujem, štandardná alternatíva pre Slovensko.
(Aj výsledky volieb v banskobystrickom kraji to preverili, lepšie povedané, reakcie na ne.)

SMER úplne, načisto dointegroval ľavicu, teraz napravo to čaká na SDKÚ. S dointegrovaním už majú svoje skúsenosti.

Fúzia týchto dvoch integrálov bude prirodzeným vyvrcholením dlhodobého procesu hľadania vzájomných prienikov a výchovy primeraných voličov.
(Nehľadajte v tejto vete žiadne inotaje, „fúzia“ a „prieniky“ nemajú nič spoločné s pohlavným aktom, „prirodzený, -á. -é“ nemá nič spoločné s prirodzením, „vyvrcholenie“ už vôbec s ničím takým a „výchova“ nemá nič spoločné s pripravovanou sexuálnou výchovou. Snáď je to teraz každému jasné. Poďme ďalej.)

Takejto prirodzenej, štandardnej, optimálnej a cenovo výhodnej fúzii sa v ekonómii hovorí kartel, vo fyzike spojené nádoby, v estetika bábkové divadlo a politológii ľavica kontra pravica.
(Dúfam, že Protimonopolný úrad bude aj teraz držať hubu a tento zámer neprekazí!)

Čo bude asi tak potom?
Potom SMES začne vydávať najlepšie záchodové noviny SME (nemusíte si to hneď pliesť so Sme, v žurnalistike sa tomu hovorí opozičné médium, v estetike… ale to už vieme). No a nastanú kľudné, nehybné časy štandardnej politiky.
Uf, dúfam, že to bol len sen!

 

(P. S.: Podľa vyjadrenia mnohých neúspešných kandidátov bolo ich veľkým úspechom to, že nevyhrali voľby.
Neviem, čo si mám o tom myslieť. Nie je to náhodou logika pacientov psychiatrickej liečebne? Lebo inak si neviem vysvetliť, prečo slovenskej politike nerozumiem, teda podľa akej logiky sa riadi.)

 

(P. S. 2.: Ak voľby vyhrá kandidát Kotleba, tak zasadne BR OSN. Tak pozor, tu ide o udalosť globálneho, priam kozmického významu!)