Osobnosti Horných Výplachoviec sú zdesené

31. januára 2014, phrubec, Konzumná hydina

Ba čo len to, sú konsternované z útoku miestnej organizácie neonácov proti pokojne popíjajúcim spoluobčanom z miestnej organizácie Ľavá fronta na mäso. Neonáci zašli priďaleko. Nielen to, že boli v demografickej prevahe, ale nemali v prvej línii žiadnu ženu, čím zjavne porušili obecnú smernicu EÚ „Dajme šancu každému si udrieť“.

Nie som z toho konsternovaný, ale pýtam sa, že keď teraz neonácov zašijú, kto bude v obci vymieňať neonové trubice?

Z iného som konsternovaný. To, že sa miestna potýčka odohrávala priamo pod obecnou širokouhlou kamerou, možno svedčí o tom, ako málo si účastníci vážia slovenské médiá. A to je ešte len mladá generácia! Aby nedali žiadnu šancu mienkotvorným médiám dezinterpretovať udalosti, tak to urobili radšej takto.

 

P. S. 1: Odkiaľ sa zase vie, že jedna zo strán boli neonáci? Čítal som pozorne titulky na konci filmu a tam to nebolo.

P. S. 2: Odteraz každá vláda SR by mala mimoriadne zasadať, a to až do neskorej noci, ku každej bitke na území Slovenska. A nielen to, Rada obrany štátu by tiež mohla zasadať k takýmto mimoriadnym udalostiam. A tiež by si všetci z nich mali predplatiť SME najlepšie záchodové noviny, aby vedeli, aké je ich (vládne) stanovisko.

P. S. 3: Ako unikol záznam z obecnej kamery do médií? Vlastne načo sa pýtam, to už médiá ani nepotrebujeme, stačí si pozrieť denný prehľad z obecných kamier…