Založ si blog

Súlož so zvieraťom rovnakého pohlavia je tiež homosexualita?

(Kus poriadnej, vitálnej Voltairovskej irónie,
Rushdieho drzé experimentovanie s tabu,
slovenská novinárska superzbabelosť
a hlavne všadeprítomná adminovská cenzúra…
ma viedli k položeniu tejto rečníckej otázky 21. storočia. A to sme ešte len na jeho samom začiatku.

Keď som si pozeral staré vydania novín a časopisov z prvej Československej republiky, tak ma zarazili vydania s poloprázdnymi stranami a poznámkou, že „Po cenzúre“ alebo „Cenzúrované“.
V mysli som si klepal na čelo.

Ďakujem za všetky reakcie, ktoré sa nazbierali k „prvému vydaniu“ tohto článku. Tak mi to nejako prišlo, že vďaka hlavne za tie negatívne.)

Aké fúúúj, vy extrémisti! Je to taký istý normálny homosexuálny styk, ktorý je viacerými medzinárodnými paktami chránený a Európskou únou ešte aj podporovaný pod názvom multikultúrny styk. My, ľudia, sme jedna kultúra a ony, zvieratá, sú druhá kultúra. Možno taká trochu inakejšia, ale čo na tom? No veď čítajte ďalej, bez predsudkov a irónie!

(Hneď na začiatku som zabudol poznamenať, že mnohí ľudia majú veľmi konzervatívne predstavy o homosexualite rovnako ako o akejkoľvek sexualite.)

 

Takto to medzi nami neformálne funguje tisícročia. Je to tradičné, aj progresívne, moderné, demokratické, individualistické, kolektivistické, kapitalistické aj socialistické, ale hlavne je to bez akýchkoľvek zmlúv a dodatkov. Prečo?
No lebo je to úplne normálne, prirodzené a také samozrejmé ako napr. tancovanie.

Každý človek tancuje inak. Niekto tancuje veľmi rád, tancuje všetko a často, naopak, niekto netancuje vôbec alebo sa zdráha tancovať. Robíme z tejto rôznej tanečnej orientácie vedu? No nerobíme.

 

Opakujem, so zvieratami neformálne a tisícročia nažívame. Bez akýchkoľvek zmlúv medzi nami a nimi – chováme ich, šľachtíme, klonujeme, zabíjame, zdierame z kože, týrame, hospodársky využívame, jazdíme na nich, robíme na nich pokusy, väzníme ich v ZOO, cirkusoch a panelákoch, odoberáme im mláďatá, niektoré tvrdo trénujeme a používame proti iným ľuďom, šikanujeme ich, prerábame ich na ľudské myslenie, zosmiešňujeme ich, ale hlavne ich stále diskriminujeme, lebo ich označujeme za odlišnejšie tvory alebo priam potvory.

 

Iste, niektorí ľudia s nimi zaobchádzajú presne opačnejšie, úplne inakšejšie, veľmi láskavo. Ani s vlastnými deťmi tak dobre nezaobchádzajú. Niektorí ľudia dokonca odmietajú mať deti, radšej sa maznajú so zvieratami. Alebo dokiaľ nemajú deti, majú zvieracích miláčikov.
Tak prečo by sme nemohli s nimi úplne normálne, prirodzene a samozrejme súložiť? Zvieratá majú plné právo aj na takúto formu ľudskej všímavosti!

 

Zbavte sa konečne extrémistických predsudkov, milí čitatelia! Verím, že vás moje silné argumenty úplne presvedčili a zdolali.
Chcem aj takouto formou poprosiť homosexuálnu stranu SaS, aby viac presadzovala ľudské práva a hlavne najzákladnejšie právo na prirodzený styk.

 

Na záver toľko, že niektoré zvieratá, napr. niektoré opice sú v podstate také isté ako my.
Nielen gorily, to už vieme.

A na úplny záver ešte toto, že ako dobre, že nikto, dokonca ani z pravicových politikov, si nezastal poslanca Kuffu, toho extrémistu číslo 1 (tak mu treba, Kotlebovi, ani sa nedostal do parlamentu a ešte mu aj vietor z plachiet zobrali).
To svedčí o tom, že Slovensko je na dobrej, normálnej a hlavne prirodzenej ceste.

 

(Budúci blog bude o onanovaní na verejnosti a bude to tiež len taká nejaká rečníka otázočka.)

Všetku moc sovietom! Všetku moc ľudovej platforme!

27.03.2014

„Všetku moc ľudovému komisárovi Kiskovi! Ani jeden hlas socialistickej buržoázii!“ (Takto treba do nich, súdruhovia! Takto sa robí predvolebná agitácia. Pozrite sa, ako sa do nej zapojili súdruhovia z denníka SME a týždenníka TÝŽDEŇ. Tak je to správne, tak to má byť! Ponovembrové „Rudé právo“ žije, ponovembrový „Svět socialismu“ [...]

Súčasná geopolitická kríza je pomenovaná: tango nohavičky o 2 čísla menšie

13.03.2014

Prečo niekto môže nosiť tango nohavičky o 10 čísiel väčšie (vieme, že je to veľmi sexy), a prečo niekto iný musí nosiť hlboko zarezané o 2 čísla menšie? Poprípade ešte menšie? Týmto problémom sa teraz zaoberajú najlepšie geopolitické mozgy a iné orgány. (Ak by niekto podráždene reagoval, že veď tu bola Kuba a „karibská kríza“, tak tomu len toľko, [...]

Ficova prezidentská amnestia

10.03.2014

Popri všetkých diskutovaných rizikách, ktoré môžu nastať po zvolení R. Fica za prezidenta, je tu ešte jedno riziko, najväčšie. Ostatných sa neobávam, veď je to štandardný politik… Naše geopolitické a ekonomické väzby mu aj tak veľa nedovolia. To riziko sa volá prezidentská amnestia. Asi určite nie v imbecilnom štýle V. Havla alebo V. Mečiara, ale skôr v ešte [...]

F-35 / Stíhačka F-35 /

Do poľského vojska sa vracajú husári, tentoraz však ako najmodernejšie stíhačky F-35

30.04.2024 07:36

Hodnota celého kontraktu predstavuje 4,6 miliardy dolárov.

Vrtuľník

Pri páde armádneho vrtuľníka na severe Kolumbie zahynulo deväť vojakov

30.04.2024 07:04

Vrtuľník mal dopraviť zásoby pre vojakov v oblasti mesta Santa Rosa del Sur, kde v poslednej dobe prebiehajú boje medzi ľavicovou gerilou a drogovým gangom.

depozitár, Múzeum SNP, Banská Bystrica

Rarita v Múzeu SNP: Prvého mája sprístupnia skvosty, ktoré viac ako polstoročie verejnosť nevidela

30.04.2024 07:00

Mnohé autentické uniformy, zbrane, prilby, kufre a rôzne osobné veci ľudí, ktorí riskovali svoj život v Povstaní priamo na bojisku, sa konečne dostali „na svetlo sveta“.

Sophie, Ukrajina, vojna na Ukrajine

ONLINE: Rusi majú priestor pre budúce útoky. Zelenskyj sa sťažuje, že pomoc prichádza pomaly

30.04.2024 06:30

Rusi kontrolujú takmer pätinu Ukrajiny a majú možnosť útočiť viacerými smermi. Zelenskyj hovorí, že zbrane na Ukrajinu síce už prúdia, ale pomaly.

phrubec

O spoločnosti a krkolomnom pobyte v nej vďaka našej biológii, politike, náboženstvu a dejinám, ktoré nám niekedy pomáhajú a niekedy presne naopak. Ale kedy ako?

Štatistiky blogu

Počet článkov: 24
Celková čítanosť: 72126x
Priemerná čítanosť článkov: 3005x

Autor blogu

Kategórie